Suite van Marco Kerver

Suite van Marco Kerver

Traditioneel was het in het afgelopen paasweekend weer tijd voor de suite van Marco Kerver, geschreven voor de Stageband en Treats. Deze keer over het leven van zijn vader, “Six decades of my father”. De concerten waren in De Meerpaal in Dronten, Martiniplaza in Groningen, De Bres in Leeuwarden en als laatste Podium Zuidhaege in Assen.
Stuk voor stuk unieke concerten! Marco heeft zichzelf overtroffen dit jaar, prachtige en bijzondere combinaties van instrumenten, oorstrelende melodie├źn en warme, spannende en diepe harmonie├źn. Puur genieten, zowel in de zaal als op het podium. We hebben nu al zin in de volgende, jammer dat we weer een heel jaar moeten wachten. Maar gelukkig wordt ook deze suite weer voor de eeuwigheid vastgelegd op een binnenkort te verschijnen CD, hou de site en onze social media in de gaten.


Reageren is niet mogelijk.